Kundcase.

DHL.

Linjemålning av lager.

The devil is in the details.

När man pratar om logistik är det genast några stora bolag som poppar upp i huvudet. DHL är en av dem. En av de världsledande aktörerna som får transport och logistik att se enkelt ut. 

DHL är verksamma i över 220 länder, och bara i Sverige har de 25 aktiva fraktterminaler. Man förstår då ganska snabbt hur enormt det här bolaget är, och hur viktigt det är med välfungerande verksamheter och smidiga arbetsprocesser. De svenska fraktterminalerna och lagerverksamheterna är bara en liten del av ett stort maskineri, men även de minsta delarna måste fungera – man blir inte världsledande av en slump. 

Tydliga linjer för tydliga processer.

När det kommer till lagerverksamhet är tydlighet A och O. En del av denna tydlighet rör sig om riktlinjer och tydliga arbetsprocesser, och en annan om golvmarkeringar och uppmärkningar på den fysiska arbetsplatsen. I många fall är linjer och golvmarkeringar ett måste för att verksamheten ska kunna bedrivas på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt. DHL, om någon, är väl medvetna om det, och vet också att det i många fall inte lönar sig med halvdana lösningar som snabbt tappar sin funktion. 

Linjemålning är ett slitstarkt och betydligt mer långvarigt alternativ till golvmarkeringstejp. När färgen väl härdat finns det ingenting som heter upprullade kanter eller underhållsarbete, och det är väl kanske precis det som gör att vi får fler och fler förfrågningar på linjemålning – på fler och fler av DHL:s anläggningar runt om i Sverige. 

Teknisk info


DHL

Skåne med omnejd

Linjemålning av lager
Linjemålning skapar struktur och ökar säkerheten och markerar bland annat zonindelningar, gångstråk, pallplatser, fordonstrafik med flera.

Vill du veta mer om projektet?

Ring oss så pratar vi!

Upptäck andra kundcase


Assa Abloy.

The key to safe entrances.

Halkskydd och ytbeläggning för lastbryggor.

Den som väntar på något gott...

Sidan finns tyvärr inte än.

Välkommen tillbaka inom kort!

Favoriter

Offertlista

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.

Provlåda

Fyll i formuläret så skickar vi en provlåda till dig.

Provlådan innehåller ett urval av våra mest populära produkter.

Vi kontaktar dig för att bekräfta din beställning.

Provlådan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.

3D-filer

Fyll i formuläret för att ladda ner våra 3D-filer.

Nedladdning startar automatiskt!
Klicka här om nedladdningen inte startar.