Lead the way to a future without corrosion.
Marin & offshore.

Lead the way to a future without corrosion.

Glasfiber, halkskydd och skyddsprodukter. En sida för dig som vill ta steget mot en underhållsfri framtid.

Underhållsfria lösningar för marin och offshore.

Glasfiber har använts inom marin- och offshore-verksamheter i många, många år. Det är ett av de få material som har förmågan att stå emot den hårda och påfrestande miljön där salt, is, olja och kemikalier är en del av vardagen.

Det faller sig då ganska naturligt och självklart att vi valt att rikta in oss på glasfiber, och varför vi under våra 15 verksamma år levererat durk, konstruktioner och halkskydd i glasfiber till flertalet oljeplattformar, fraktfartyg och isbrytare runt om i Norden.

Golvbelaggningar icon

Protectakote.

Safestep är skandinavisk generalagent för Protectakote – en polyuretanbaserad 1K färg med kombinerat halk- och slitageskydd. Färgen finns som både vattenbaserad och lösningsmedelbaserad med tillhörande primers.

Vår inriktning: glasfiber.

Vår inriktning: glasfiber.

Kompositmaterial har på senare år stärkt sin position på marknaden, och allt fler väljer både glasfiberdurk och byggnadskonstruktioner i glasfiber framför det traditionella stålet. Glasfiber kombinerar låg vikt och hög styrka med korrosions- och kemikaliebeständighet, vilket resulterar i ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ lämpligt för aggressiva miljöer med hög påfrestning.
Halkskydd för marin och offshore.

Halkskydd för marin och offshore.

Vi kommer alltid att brinna för halkskydd. Det är trots allt anledningen till att vi över huvud taget startade vårt företag. När vi då säger att vi kan halkskydd, menar vi att vi verkligen kan halkskydd. Förmodligen bättre än någon annan.

Våra halkskydd är utvecklade för att minska risken för skador och olyckor på arbetsplatsen, klara extremt hög belastning och yttre påfrestningar, vara underhållsfria, och – när det är möjligt –kombinera fler egenskaper som gör att de täcker fler än bara ett behov.
Återförsäljare.

The Great North.

För oss är personlig kontakt och fysisk närvaro skillnaden mellan en OK lösning och en fullt anpassad produkt som löser ett specifikt problem på bästa möjliga sätt.

Just därför samarbetar vi med kunniga återförsäljare och montörer runt om i Norden. Var du än befinner dig, ser vi till att du hamnar i goda händer.

Gillar du våra produkter? Vi söker alltid nya återförsäljare och partners runt om hela Norden. Kontakta oss så pratar vi vidare!

Kundcase.

Några stolta ögonblick.

Isbrytaren Oden.

No matter the conditions.

Korrosionsfritt glasfibergaller.

Komplett leverantör av glasfiber.

Komplett leverantör av glasfiber.

Safestep är en komplett leverantör av halkskydd, gallerdurk och konstruktioner i glasfiber. Vi har levererat anpassade lösningar till verksamheter inom marin och offshore i över 15 år. Det gör att vi med trygg hand kan ta oss an nya projekt, hur komplicerade de än må vara.

Är du konstruktör? Ladda ner våra 3D filer på GRP-konstruktioner.

Den som väntar på något gott...

Sidan finns tyvärr inte än.

Välkommen tillbaka inom kort!

Favoriter

Offertlista

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.

Provlåda

Fyll i formuläret så skickar vi en provlåda till dig.

Provlådan innehåller ett urval av våra mest populära produkter.

Vi kontaktar dig för att bekräfta din beställning.

Provlådan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.