Lead the way to a corrosion resistant future.
Vatten & energi.

Lead the way to a corrosion resistant future.

Glasfiber, halkskydd och skyddsprodukter. En sida för dig som vill ta steget mot en underhållsfri framtid.

Underhållsfria lösningar för verksamheter inom vatten och energi.

Det sägs att glasfiber är framtidens konstruktionsmaterial. Vi menar att det är nutidens – och har varit i många, många år.

Glasfiber kännetecknas av lätt vikt, hög styrka och extrem hållbarhet och är ett av få material som klarar allt från starka kemikalier, salter och syror utan att korrodera. För verksamheter inom vatten och energi är glasfiber ett självklart val, och det faller sig då ganska naturligt att vi under våra 15 verksamma år levererat gallerdurk, konstruktioner och halkskydd i glasfiber till flertalet vatten- och reningsverk runt om i landet.

Golvbelaggningar icon

Protectakote.

Safestep är skandinavisk generalagent för Protectakote – en polyuretanbaserad 1K färg med kombinerat halk- och slitageskydd. Färgen finns som både vattenbaserad och lösningsmedelbaserad med tillhörande primers.

Vår inriktning: glasfiber.

Vår inriktning: glasfiber.

Kompositmaterial har på senare år stärkt sin position på marknaden, och allt fler väljer både glasfiberdurk och byggnadskonstruktioner i glasfiber framför det traditionella stålet. Glasfiber kombinerar låg vikt och hög styrka med korrosions- och kemikaliebeständighet, vilket resulterar i ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ lämpligt för aggressiva miljöer med hög påfrestning.
Korrosionsfria halkskydd.

Korrosionsfria halkskydd.

Vi KAN Halkskydd. Förmodligen bättre än någon annan. Det är trots allt anledningen till att vi över huvud taget startade vårt företag.

Våra halkskydd är utvecklade för att minska risken för skador och olyckor på arbetsplatsen, klara extremt hög belastning och yttre påfrestningar, vara underhållsfria, och – när det är möjligt –kombinera fler egenskaper som gör att de täcker fler än bara ett behov.
Återförsäljare.

THE GREAT NORTH.

För oss är personlig kontakt och fysisk närvaro skillnaden mellan en OK lösning och en fullt anpassad produkt som löser ett specifikt problem på bästa möjliga sätt.

Just därför samarbetar vi med kunniga återförsäljare och montörer runt om i Norden. Var du än befinner dig, ser vi till att du hamnar i goda händer.

Gillar du våra produkter? Vi söker alltid nya återförsäljare och partners runt om hela Norden. Kontakta oss så pratar vi vidare!

Kundcase.

Några stolta ögonblick.

Kungsängsverket.

All chemicals welcome.

Korrosionsfritt glasfibergaller.

Komplett leverantör av glasfiber.

Komplett leverantör av glasfiber.

Safestep är en komplett leverantör av halkskydd, gallerdurk och konstruktioner i glasfiber. Vi har levererat anpassade lösningar till verksamheter inom marin och offshore i över 15 år. Det gör att vi med trygg hand kan ta oss an nya projekt, hur komplicerade de än må vara.

Är du konstruktör? Ladda ner våra 3D filer på GRP-produkter.

Den som väntar på något gott...

Sidan finns tyvärr inte än.

Välkommen tillbaka inom kort!

Favoriter

Offertlista

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.

Provlåda

Fyll i formuläret så skickar vi en provlåda till dig.

Provlådan innehåller ett urval av våra mest populära produkter.

Vi kontaktar dig för att bekräfta din beställning.

Provlådan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.