Köpvillkor.

Safestep är en del av GRP Anti-Slip Sweden AB. Företaget har sitt säte i Uppsala, med postadress: Vattholmavägen 16, 754 19. Organisationsnummer: 556866-7603.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@safestep.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.


BESTÄLLNING.

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@safestep.se


LEVERANS.

Våra normala leveranstider är 1-5 arbetsdagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast nästkommande vardag.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@safestep.se.

Vid retur av icke-uthämtade beställningar debiteras en administrationsavgift på 300 kronor.


PRISER.

Alla priser i butiken anges i SEK.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.


ÅNGERRÄTT.

Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss info@safestep.se. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Om du inte är nöjd med ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottag varan. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Undantag ångerrätt vid beställning av tillverkningsvara/måttanpassad vara enligt Llag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler som innehåller ett antal bestämmelser som begränsar rätten att utnyttja ångerrätten. Safestep vill uppmärksamma kunder att ångerrätten inte gäller om avtalet avser: ”en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel”. Exempel är sådana varor som är måttbeställda. När kunden ingår avtal med Safestep vid beställning så samtycker kunden till att Safestep påbörjar fullgörandet av beställningen. Detta innebär att kunden inte har någon ångerrätt på tillverkningsvaror/måttbeställda varor från och med den tidpunkt när produkten eller produkterna har påbörjats i produktion.

Den som väntar på något gott...

Sidan finns tyvärr inte än.

Välkommen tillbaka inom kort!

Favoriter

Offertlista

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.

Provlåda

Fyll i formuläret så skickar vi en provlåda till dig.

Provlådan innehåller ett urval av våra mest populära produkter.

Vi kontaktar dig för att bekräfta din beställning.

Provlådan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.