Lead the way to safe connections.
Transport & logistik.

Lead the way to safe connections.

Halkskydd, glasfiber, skyddsprodukter och golvbeläggningar. En sida för dig som vill ta ansvar i alla led.

Säkra lösningar för transport- och logistikanläggningar.

Det är få branscher som innebär lika hög belastning och tung trafik som transport- och logistikbranschen. Du vet vad som sägs – ju tyngre arbete, desto större risk för olyckor. Och ju tyngre arbete, desto högre krav ställs också på all typ av utrustning.

Vi erbjuder lösningar som vi vet inte bara möter de höga krav som ställs, utan också gör arbetet både säkrare och mer effektivt.

Golvbelaggningar icon

Protectakote.

Safestep är skandinavisk generalagent för Protectakote – en polyuretanbaserad 1K färg med kombinerat halk- och slitageskydd. Färgen finns som både vattenbaserad och lösningsmedelbaserad med tillhörande primers.

Säkra lastbryggor.

Säkra lastbryggor.

Lastbryggor och andra varumottagningar är oftast belägna utomhus och används året runt. Regn och snö ökar risken för halka, vilket, utöver de krav som ställs på bärighet och belastning, ställer mycket höga krav på ett starkt och slittåligt underlag – där halkskyddet inte avtar med tiden.

Vi erbjuder marknadens i särklass starkaste akrylbeläggning för lastramper. Beläggningen ger ett högt halkmotstånd och klarar extrem påfrestning utan att vare sig spricka, flagna eller rulla upp sig.
Linjemålning.

Linjemålning.

Tydliga golvlinjer fyller flera viktiga funktioner: visar vägen, säkerställer smidig drift, tillgängliggör lokaler och bidrar med säkerhet på arbetsplatsen. Det om något är extra viktigt i lager- och logistiklokaler.

Vi erbjuder linjemålning av lagerlokaler och logistikanläggningar och utför vårt arbete på kvällar, helger, tidiga morgnar eller sena nätter – allt för att minska stilleståndstiden.
Vårt arbetssätt.

Time is money.

Det är aldrig kul med stillastående verksamheter som tickar pengar. Det gäller kanske framför allt transport- och logistikbranschen som inte bara drabbas själva, utan också riskerar att få en hel del missnöjda kunder efter sig.

Därför jobbar vi inte 8–17. Eller jo, oftast. Men när det kommer till vårt arbete på plats hos våra kunder är vi betydligt mer flexibla än så.

Vi jobbar när det passar dig, om det så är på helger, kvällar eller nätter. Vi utför vårt arbete under tider då det påverkar er verksamhet så lite som möjligt.

Kundcase.

Några stolta ögonblick.

DHL.

The devil is in the details.

Linjemålning av lager.

Assa Abloy.

The key to safe entrances.

Halkskydd och ytbeläggning för lastbryggor.

Den som väntar på något gott...

Sidan finns tyvärr inte än.

Välkommen tillbaka inom kort!

Favoriter

Offertlista

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.

Provlåda

Fyll i formuläret så skickar vi en provlåda till dig.

Provlådan innehåller ett urval av våra mest populära produkter.

Vi kontaktar dig för att bekräfta din beställning.

Provlådan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.

3D-filer

Fyll i formuläret för att ladda ner våra 3D-filer.

Nedladdning startar automatiskt!
Klicka här om nedladdningen inte startar.