Lead the way to a safer workspace.
Industri.

Lead the way to a safer workspace.

Glasfiber, halkskydd och skyddsprodukter. En sida för dig som vill ligga det säkra steget före.

Säkra, hållbara och underhållsfria lösningar för industrin.

Det pratas ofta och mycket om säkerhet i industrin. Det är trendigt, och ett enkelt sätt att visa sig aktuell i samtiden. Men medan andra pratar, väljer vi att agera. Och med vi menar vi både Safestep, vi som sitter på lösningarna, och våra kunder som investerar i dem.

I snart 15 år har vi tillsammans med våra kunder utvecklat och levererat halkskydd, glasfiberdurk, glasfiberkonstruktioner och skyddsprodukter till den nordiska industrin. Under våra 15 år har vi också hunnit besöka industrier av alla slag. Vi vet hur tung industri fungerar, och vad våra produkter behöver klara.

Golvbelaggningar icon

Protectakote

Safestep är skandinavisk generalagent för Protectakote – en polyuretanbaserad 1K färg med kombinerat halk- och slitageskydd. Färgen finns som både vattenbaserad och lösningsmedelbaserad med tillhörande primers.

Vår inriktning: glasfiber.

Vår inriktning: glasfiber.

Kompositmaterial har på senare år stärkt sin position på marknaden, och allt fler väljer både glasfiberdurk och byggnadskonstruktioner i glasfiber framför det traditionella stålet. Glasfiber kombinerar låg vikt och hög styrka med korrosions- och kemikaliebeständighet, vilket resulterar i ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ lämpligt för aggressiva miljöer med hög påfrestning.
Industrisäkra halkskydd.

Industrisäkra halkskydd.

Vi kommer alltid att brinna för halkskydd. Det är trots allt anledningen till att vi över huvud taget startade vårt företag. När vi då säger att vi kan halkskydd, menar vi att vi verkligen kan halkskydd. Förmodligen bättre än någon annan.

Våra halkskydd är utvecklade för att minska risken för skador och olyckor på arbetsplatsen, klara extremt hög belastning och yttre påfrestningar, vara underhållsfria, och – när det är möjligt –kombinera fler egenskaper som gör att de täcker fler än bara ett behov.

Glasfiber.

Vi har samlat den viktigaste informationen om glasfiber på ett och samma ställe.

3D-filer.

Vi har färdiga 3D-filer på flertalet GRP-konstruktioner.

Ritningar.

Vi hjälper dig att ta fram kompletta ritningar på hela konstruktioner.

Provlåda.

Beställ en provlåda med gallerdurk, profiler och halkskydd i glasfiber.

Kundcase.

Några stolta ögonblick.

Northvolt.

The power of safety.

Halkskydd & kontrastmarkering.

LKAB.

Leading the way.

Glasfiberdurk, halkskydd för trappor & kontrastmarkering.

Återförsäljare.

The great north.

För oss är personlig kontakt och fysisk närvaro skillnaden mellan en OK lösning och en fullt anpassad produkt som löser ett specifikt problem på bästa möjliga sätt.

Just därför samarbetar vi med kunniga återförsäljare och montörer runt om i Norden. Var du än befinner dig, ser vi till att du hamnar i goda händer.

Gillar du våra produkter? Vi söker alltid nya återförsäljare och partners runt om hela Norden. Kontakta oss så pratar vi vidare!

Komplett leverantör av glasfiber.

Komplett leverantör av glasfiber.

Safestep är en komplett leverantör av halkskydd, gallerdurk och konstruktioner i glasfiber. Vi har levererat anpassade lösningar till verksamheter inom tillverkningsindustrin, gruvor, offshore, kemikaliehantering, vatten- och reningsverk. Det gör att vi med trygg hand kan ta oss an nya projekt, hur komplicerade de än må vara.

Den som väntar på något gott...

Sidan finns tyvärr inte än.

Välkommen tillbaka inom kort!

Favoriter

Offertlista

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.

Provlåda

Fyll i formuläret så skickar vi en provlåda till dig.

Provlådan innehåller ett urval av våra mest populära produkter.

Vi kontaktar dig för att bekräfta din beställning.

Provlådan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.

Tack för din förfrågan!
Vi återkommer så snart vi kan.