Fogfria Golvbeläggningar i härdplast

Vi på Safestep erbjuder flera olika golvbeläggningar i härdplast som passar till olika verksamheter. Vi lägger fogfria och slitstarka industrigolv i både stora och små utrymmen, på de flesta sorters underlag, utomhus och inomhus. Vi erbjuder golvbeläggningar i polyuretan, akryl och epoxi, släta eller med halkskydd, för lätt trafik till tung trafik.

Få en offert på golvbeläggning

Kontakta oss idag på 010-130 70 80, info@safestep.se eller fyll i formuläret här und
  FÖRDELAR MED HÄRDPLASTGOLV

  Det finns många fördelar med golvbeläggningar i härdplast. Det är ett hygieniskt underlag utan fogar och porer som är otroligt lättstädat. Det skyddar golvytorna från kemikalier, vatten och salt som annars lätt tränger ner i golvets porer. Det ger även dig som kund en möjlighet att själv bestämma golvets färg, utseende och struktur. Våra golvbeläggningar går att anpassas efter dina behov och önskemål.

  Golvbeläggningar i härdplast kan varieras i oändlighet, det viktigaste är att hitta rätt beläggning till rätt verksamhet så att golvets egenskaper stämmer in på de krav och behov som finns.

  Härdplastgolv är en enkel och smidig lösning för att skapa ett helt nytt och fräscht golv med en fantastisk ytfinish.

  EPOXIGOLV

  Epoxigolv är vattentätt, har en god kemikaliebeständighet, är resistent mot lösningsmedel och klarar starka rengöringsmedel. Det är dessutom ett hygieniskt, lättstädat, hårt och slitstarkt golv som, om det mot förmodan skulle uppstå skador, är väldigt lätt att åtgärda. Epoxigolv passar utmärkt i tunga industrier med hög påfrestning.Vi erbjuder även epoxigolv med ett starkt halkskydd för områden som utsätts för väta, olja eller andra kemikalier som kan komma att göra golvet halt.

  POLYURETANGOLV

  Golvbeläggning i polyuretan är ett mjukare och mer elastiskt val som passar arbetsplatser där det ställs högre krav på ergonomi. Beläggningen är därför lämplig i exempelvis skolor, kontor och arbetsplatser med mycket gående personal, sjukhus och konferenslokaler.Polyuretangolv är slitstarkt, ljuddämpande, har en hög kemikaliebeständighet och är väldigt lättstädad

  AKRYLGOLV

  Akrylgolv har samma egenskaper som epoxibeläggningen, det vill säga reptåligt, slitstarkt, kemikaliebeständigt, hygieniskt och lättstädat, men är betydligt mer snabbhärdande. Akrylbeläggningen kan beträdas redan efter två timmar, även vid kallare temperaturer. Vid tight tidsschema är akryl därför ett utmärkt alternativ.Golvbeläggning i akryl finns också att få i det halksäkra alternativet.

  POSITIVA EGENSKAPER

  Hygieniskt. Helt utan fogar och porer vilket gör golvet väldigt lättstädat.

  Vattentätt. Eftersom golvet är helt fritt från porer kan vatten och annan vätska inte tränga igenom ytan.

  Kemikaliebeständigt. Klarar kemikalier, lösningsmedel, salt och starka rengöringsmedel.

  Temperaturtåligt. Efter härdning är beläggningarna väldigt temperaturtåliga. Tål både höga och låga temperaturer.

  Slitstarkt och långvarigt. Dess fogfria och slitstarka finish gör att beläggningen håller i flera år.

  Dekorativt. Beläggningarn kan varieras i mängder och kan anpassas efter era önskemål och behov gällande färg, desig, struktur och egenskaper.

  Rätt egenskaper till rätt verksamhet. De olika plastsammansättningarna vi erbjuder innebär att vi kan hitta just den beläggning som passar behovet i verksamhetens lokaler.