Har du problem med ett halt stengolv?

Då är det Safestep Eco-Grip du behöver! Safestep Eco-Grip är en miljövänlig och osynlig behandling vi utför på alla typer av stengolv; klinkers, kakel, betong, granit etc. Vi behandlar ditt hala golv med en lösning som i vått tillstånd ökar friktionen och skapar ett långvarigt och slitstarkt halkskydd, utan att tära på miljön.

Få kostnadsfri offert på halkfritt stengolv

Kontakta oss idag på 010-130 70 80, info@safestep.se eller fyll i formuläret här under.
  Kunder & partners

  Ett 100% miljövänligt alternativ

  Behandlingen är helt giftfri och innehåller inga onödiga eller onaturliga kemikaliska tillsatser som kan komma att skada miljön.

  Så fungerar det

  3 enkla steg

  Golvet rengörs först noggrant med ett rengöringsmedel som även fungerar som primer.

  Golvet behandlas sedan med Safestep Eco-Grip som bildar en tunn och osynlig nanobaserad beläggning.

  Vi utför ett friktionstest innan och efter behandling, för att säkerställa att ett perfekt resultat.

  Vår mest sålda tjänst

  Miljövänligt halkskygg för klinkers och stengolv

  Behandlingen bildar en tunn, osynlig beläggning på ditt stengolv som i torrt tillstånd varken känns eller märks av. När den behandlade ytan sedan utsätts för väta ändras golvets struktur och skapar en ökad friktion, vilket resulterar i ett starkt och effektivt halkskydd som håller i flera år.

  Klinkers och stengolv är väldigt vanligt förekommande i badrum, poolområden, spaanläggningar, entréer och restauranger tack vare den slitstarka och vattentåliga egenskapen som sten besitter. Däremot har dessa ytor en förmåga att bli väldigt hala när de utsätt för väta, något som ofta leder till halkolyckor och kraftiga skador. Safestep Eco-Grip är en enkel och effektiv metod för att förebygga och minska mängden halkolyckor som sker runt om i landet.

  Vi på Safestep är experter inom halkskydd och hjälper er alltid att hitta en lösning för just era halkproblem. Välkommen att kontakta oss för mer information.

  Kom igång nu

  Features

  Osynligt, slitstarkt & hygieniskt

  Förändrar ej utseendet: Safestep Eco-Grip är en behandling som varken förstör, sliter ner eller förändrar golvets utseende.

  Långvarig lösning: Behandlingen bildar en långvarig, hållbar och osynlig nanobaserad beläggning som i vått tillstånd ökar friktionen och ger ett starkt halkskydd.

  Effektiv även under vatten: Behandlingen kan utföras i poolområden och andra områden som är i konstant kontakt med vatten.

  Lättstädat: Behandlingen kräver inget speciellt underhåll och försvårar inte städningen.

  Garanti: Vi lämnar självklart garanti på alla utförda jobb. Vi mäter friktionsnivån på golvet efter utfört arbete för att säkerställa gott resultat.

  Så skyddar Safestap Eco-Grip halkskydd

  Slitstarkt, hygieniskt & osynligt

  Förhindrar halkolyckor

  Förhindrar halkolyckor

  100% Giftfri

  Behandlingen är helt osynlig och dessutom helt giftfri. Det är viktigt för dig, för oss och för naturen!

  Osynligt halkskydd

  Safestep Eco-Grip är en behandling som varken förstör, sliter ner eller förändrar golvets utseende. Behandlingen kräver inget speciellt underhåll och försvårar heller inte städningen